Lirik Sholawat Pepali Ki Ageng - Habib Syech

Lirik Lagu       : Pepali Ki Ageng
Penyanyi         : Habib Syech
Lirik Syiir Pepali Ki Ageng yang biasanya dibawakan oleh Habib Syech memberikan kita pencerahan yang dibalut dalam senandung merdu suara beliau.

 baca juga : Syiir Duhai Nabi Idaman


Berikut Lirik Sholawat Pepali Ki Ageng - Habib Syech :
 
ALLAHUMMA SHOLLI 'ALA SAYYIDINA MUHAMMADIN TIBBIL QULUBI WADAWAIHA. WA'AFIYATIL ABDANI WA SYIFA'IHA WA NUURIL ABSHOORI WADLIYAAIHAWA ALAA ALIHI WASHOHBIHI WASALLIM

PEPALI KI AGENG, SELO AMBERKAHIOJO GAWE ANGKUH, OJO LADAK LAN OJO JAHILOJO ATI SERAKAH LAN OJO CELIMUT,OJO BURU ALEMAN LAN OJO LADAKWONG LADAK PAN GELIS MATI, LAN OJO ATI NGIWO
NIRUHO WONG MULYO, HABAIB ULOMONIYAT HORMAT GOLEK TSAWAB UJAR BERKAH KANG MINULYOOJO SAMPE MODO, ORA KENO NYELOLUWIH BECIK DEREK TINDAK LAMPAH PINUJI MINULYOTEMBUNG ALUS ATI ATI, LUNGGUHE OJO SEMBRONO

SOPO NANDUR BAGUS, BAKAL PANEN UGOSENENG AYEM BAHAGIA, ANAK PUTU SAK KLUWARGOLAMUN DADI PENGGEDE, PRINTAH ANAK BUAHEOJO NGANTI KERAS KAKU, SAK SENENG KAREPE DEWEDADIYO SIRO PELINDUNG, PRINTAH KELAWAN KIRO KIRO

ILING LAN WASPODO, DAWUH KANG UTOMOSENENGNO JIWAMU LAN ATIMU, OJO SALAH TOMPOPITUTUR KANG LUHUR, PRINTAHE AGOMOOJO SIMPANG SIUR, TINDAK NGAWUR NDADEKNO SENGSORODADIYO WONG AGUNG KANG MINULYO, TUMINDAK SEMPURNO

NINDAKI KEWAJIBAN, KANTI DASAR IMANAKHLAQ BAGUS TUMUS, SABAR ALUS NOTO ATI MAPANTA'AT LAN NGABEKTI, PERINTAHE GUSTININDAKNO NGIBADAH, NETEPI PRINTAH AMAL KANG PINUJINYADONG RIDLO RAHMAT LAN SYAFA'AT SAKING KANJENG NABI

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Sholawat Pepali Ki Ageng - Habib Syech

0 komentar:

Posting Komentar