Lirik Maulid Nabi - Ida Laila

Judul Lagu   : Maulid Nabi
Penyanyi      : Ida Laila
 
Berikut Lirik Maulid Nabi - Ida Laila :
wulan rabiul awal dinten kang mulyo
dinten agung wiosan junjungan kita
Gusti nabi kinarya panutan jalma
rawuhipun ngampil pepadhang lir surya

sapa wonge manut tindake jeng nabi
besuk mati bakal disyafaati
kabeh nabi ora bisa nyafaati
kejaba mung gusti kita kanjeng nabi
ngelinono besuk mati sing digowo

amal besik sing digaweono ndonyo
nomer siji sholat wajib kang sempurno
nomer loro laku becik mring sapadha

nomer telu anak sholeh sarta ta'at
paring warah marang ilmu kang manfaat

mesti dipun cathet dening malaikat
insyaAllah nggampangake nggone sekarat

Aduh gusti Allah kula nyuwun welas
Mugi kula kadadosno tiyang ta'at
kalebetno golongan umat muhammad
kaparingan syafaat rahmat lan nikmat

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Maulid Nabi - Ida Laila

0 komentar:

Posting Komentar