Lirik Syiir Wali - Ida Laila

Judul Syiir     : Syiir Wali
Penyanyi         : Ida Laila  

Berikut Lirik Syiir Wali - Ida Laila :


Ono Syi’ir Iki Aku Arep Matur
Asmane Wali Songo Ingkang Mashur
Ono Syi’ir Iki Aku Arep Matur
Asmane Wali Songo Ingkang Mashur

Maulana Malik Ibrahim Syekh Magribi
Iyo Iku Sunan Gresik Ojo Lali
Raden Rahmad Sunan Ampel Jawa Timur
Turun Songko Puri Cempo Ingkang Mashur
Mahdum Ibrahim Putrane Raden Rahmad
Sunan Bonang Sedereke Sunan Derajat
Sunan Drajat Asmo Raden Syarifudin
Sunan Giri Asmo Raden Ainulyaqin
Syekh Jakfar Shodiq Yoiku Sunan Kudus
Dakwah Agomo Kanti Niat Kang Tulus

Raden Syahid Iku Sunan Kalijogo
Putrane Bupati Tuban Wilatikta
Sunan Murya Asmo Raden Umar Syaid
Putra Sunan Kalijogo Raden Syahid

Sunan Gunung Jati Raden Fatahillah
Gigih Perjuangan Ngusir Penjajah
Kang Kasebut Iku Mashur Wali Songo
Perintis Dakwah Islam Ing Tanah Jowo

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Lirik Syiir Wali - Ida Laila

0 komentar:

Posting Komentar