Lirik Sholawat Sholli Wa Sallim Daaiman 'Alahmada - Habib Syech


Judul Sholawat    : Sholli Wa Sallim Daaiman 'Alahmada
Dibawakan Oleh  : Habib Syech


Berikut Lirik Sholawat Sholli Wa Sallim Daaiman 'Alahmada - Habib Syech :

Sholli wa sallim daa'iman 'alahmada
Sholli wa sallim daa'iman 'alahmada
Wal ali wal ashaa biman qod wahhada
Wal ali wal ashaa biman qod wahhada

Eman lo wong Islam, ninggal Sholat wengi
Sak ben dalu turu, ora gelem tangi
Sholat wengi ngono, disenengi Gusti
Sopo gelem nyuwun, pasti di paringi
Sholat limang waktu, ayo podo njogo
Jama’ah nang masjid, bareng sak kluwargo
Ganjarane slawe, celengan suwargo
Malah biso dadi, pitu likur ugo

Yen Sholat kesusu, ora biso pernah
Rukuk lan sujude, ditoto sing genah
Sing khusyu’ lan khudhur, ugo tumakninah
Ngerteni sing wajib, lan ngerti sing sunah

Yen rumongso sugih, itungen donyone
Bagiane Zakat, ojo dilalekne
Dulur karo tonggo, sing podo miskine
kabeh podo nunggu, zakat bagiane

Yen karo tonggone, Sing apik atine
Yen kahanan longgar, mikiro butuhe
Sajak perlu utang, enggal di peringne
Nanging ojo nganti, njaluk anak ane

Ayo do ngurangi, nonton televisi
Timbang nonton TV, luweh becik ngaji
“Ahbaabul Musthofa” wadah kanggo ngaji
Kumpul poro Habaib lan poro Kyai

Eman lo wong ngaji, campur lanang wadon
Campur lanang wadon, lamun dudu mahrom
Biso biso malah, nglakoni sing harom
Ilmu gak manfa’at, rusak malah klakon

Lanang karo wadon, manggon sepi sepi
Nyanding senggal senggol koyok kebo sapi
Ngunu kuwi duso, nurut poro nabi
Ojo di terusno, yen durung di rabi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Sholawat Sholli Wa Sallim Daaiman 'Alahmada - Habib Syech

0 komentar:

Posting Komentar