Lirik Sholawat Ya Robbana Ighfirlana - Habib Syech

Lirik Lagu      : Ya Robbana Ighfirlana
Penyanyi        : Habib Syech
Pencipta         : 


Lirik Sholawat yang dinyanyikan oleh Habib Syech ini berbahasa Jawa dengan makna yang dalam dan nasehat-nasehat yang penting. 

Baca juga : Lagu Qasidah Ya Allah Biha 


Sholawat ini merupakan perwujudan permohonan ampun kita kepada Allah SWT.

Berikut Lirik Sholawat Ya Robbana Ighfirlana - Habib Syech :


Ya Robbana Ya Robbana ighfirlana 2x..
Wawalidina wal masyayikh ajma’in 2x..

Duh Pangeran kulo nyuwun pangapuro
Kangge tiyang sepah soho guru kulo
Ugi kangge kulo lan muslim sedoyo
Ing Mekkah Madinah lan se alam dunyo

Duh Pangeran kulo nyuwun kesaenan
Kangge poro putro lan putri harapan
Mugi saged nerusaken perjuangan
Njagi Islam lan Aqidah keimanan

Duh pangeran kulo nyuwun kawelasan
Kangge poro guru kang paring tuntunan
Tuntunan Agami soho sesrawungan
Ingkang manfaati ing gesang bebrayan

Mugi gusti AllOh ngumpullake kito
Ugi tiyang sepah lan guru sedoyo
Sareng nabi lan wong kang soleh ting surgo
Mugi Alloh boten nolak dungo kito

Mugi kito sedoyo khusnul khotimah
Ing akhire mongso nalikane bekjan
Sholawat lan salam selawase mongso
Mugi katur ing Nabi kang nulung kito

Ya Robbana Ya Robbana ighfirlana 2x..
Wawalidina wal masyayikh ajma’in 2x.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Lirik Sholawat Ya Robbana Ighfirlana - Habib Syech

0 komentar:

Posting Komentar